AssurMifid gedragsregels en belangenconflictenbeleid

 

Ons kantoor levert diensten van verzekeringsbemiddeling aan. Wij adviseren over verzekeringsovereenkomsten met inbegrip van het aanbieden, voorstellen tot het sluiten van verzekeringsovereenkomsten.

Hieronder vindt u de gedragsregels die wij volgen bij het beheer van belangenconflicten, conform de wet van 30 juli 2013 tot versterking van de bescherming van de afnemers van financiele producten en diensten alsook van de bevoegdheden van de FSMA en diverse bepalingen alsook het K.B. van 21 februari 2014 over de regels voor de toepassing van de artikelen 27 tot28bis van de wet van 2 augustus 2002 betreffende het toezicht op de financiele sector en de financiele diensten op de verzekeringssector en K.B. van 21 februari inzake de krachtens de wet vastgelegd gedragsregels over het beheer van belangenconflicten.

De wettelijke regeling eerbiedigen wij door ons loyaal, billijk en professioneel in te zetten voor de belangen van de klant bij het verlenen van diensten van verzekeringsbemiddeling.

Belangenconflicten kunnen zich voordoen tussen ons kantoor en een klant of tussen meerdere klanten onderling.

In dergelijk geval nemen wij als kantoor maatregelen, die er voor zorgen dat de belangen van de klant primeert. Het gaat onder meer om:

- Een aangepast verloningsbeleid

- Advies, bemiddeling en schadebeheer met kennis van zaken

- Beroep doen op de begeleiding van de verzekeringsmaatschappij

 

Wanneer in een concrete situatie onze maatregelen onvoldoende garant staan voor onafhankelijkheid zullen wij u informeren zodat u een beslissing kan nemen.

Voor de diensten die wij verschaffen ontvangen wij een vergoeding van de verzekeringsonderneming die deel uitmaakt van de premie die u betaalt. Daarnaast is een vergoeding mogelijk die verbonden is aan de verzekeringsportefeuille van ons kantoor bij de betreffende verzekeringsonderneming.

Zakenkantoor Damman-Brys

Zakenkantoor Damman-Brys

 

Contact

Zakenkantoor

Damman-Brys bvba

Zwevezeelsestraat 45

8851 Koolskamp

T. 051/74.45.97

F. 051/74.59.58

els@damman-brys.be

 

RPR 0442880521

FSMA 012532 A-cB

 

 

 

Wij zijn er voor u van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00, op vrijdag tot 18:00.

Op zaterdag van 09:00 tot 12:00 (in juli en augustus gesloten op zaterdagmorgen).

Donderdagnamiddag alleen op afspraak.

 

 

Assurmifid gedragsregels en belangenconflictenbeleid

Privacyverklaring General Data Protection Regulation